Valilikte gerçekleşen imza töreninde, Osmaneli OSB mütevelli heyeti ile yatırımcı fabrika sahipleri 31 dönüm arazi üzerine kurulacak tesisin arsa tahsisi sözleşmesini imzaladı.

Vali Bilal Şentürk, imza törenin ardından yaptığı açıklamada, kentin İstanbul, Sakarya, Bursa ve Eskişehir'e yakınlığı ve altyapısı tamamlanmış OSB'leriyle yatırımcıların ilgi odağı haline geldiğini söyledi.

Türkiye Emekli Uzman Çavuşlar Derneği (TEMUD) İçin Güç Birliği Türkiye Emekli Uzman Çavuşlar Derneği (TEMUD) İçin Güç Birliği

Sanayicilerin ve yatırımcılara her zaman destek olduklarını kaydeden Şentürk, şöyle konuştu:

"Bilecik, büyük şehirler arasında stratejik konumuyla yatırımcılar için bir cazibe merkezi. Bir taraftan Kovid-19 ile mücadele ederken diğer taraftan ilimizin kalkınması, katma değeri yüksek yatırımların gerçekleşmesi noktasında çabalarımız devam ediyor. İlimiz, üreten ve istihdam sağlayan, ihracat yapan, ülke ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunan önemli bir sanayi kenti konumundadır. Bilecik'i her alanda geleceğe taşıyacak çalışmaları yaparak, daha iyiye ve mükemmele ulaşmanın gayreti içinde olacağız. Sanayicinin ve yatırımcının her zaman yanındayız."