Yaşanan olayla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre, İnegöl Ahmet Akyollu Caddesi faaliyette bulunan bir oto kiralama iş yerine Kerem A. ile oğlu Kenan A. gelerek, işyeri sahibi Ahmet Cin ve oğlu Alper Cin ile alacak verecek meselesinden dolayı tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgada Kenan A, silahla Ahmet Cin'i vurdu. Ahmet Cin'in oğlu Alper Cin de babasını vuran Kerem A.’ya ateş etmeye başladı.

Bu sırada araçlarına doğru kaçmaya başlayan şahıslar, araçtan başka silah alarak geri geldi. Geri gelen Kerem A, Alper Cin'i de vurup kaçtı. Bu esnada yan dükkandaki Yaşar A. isimli kişi de koluna isabet eden mermi nedeniyle yaralandı. Yaşanan olay sonucu yaralananlar olay yerine gelen ambulanslar ve özel araçlarla hastanelere götürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı

İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve durumları ağır olan Alper Cin ve babası Ahmet Cin, alınan geniş güvenlik önlemleri sonrası Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi. Yaralılardan Alper Cin yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Diğer taraftan, 24 yaşında olduğu öğrenilen Alper Cin'in eşi Ebru Cin eşinin ölüm acısına dayanamayarak, erken doğum yaptı. Acılı eş Ebru Cin, kocasını kaybettiği gün bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Haber: Murat ASLAN