Pandemi dönemine ilişkin incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa Valisi Yakup Canbolat'ı ziyaret etti.

Bursa Valiliği'ne gelen Bakan Koca burada pandemi ile ilgili kentin yöneticileriyle bir araya gelerek bir görüşme gerçekleştirdi.

Valilik ziyaretinde açıklamalarda bulunan Bakan Koca şu ifadeleri kullandı:

Şehir şehir dolaşıp çağrılarımızı tekrarlıyoruz. Burada alınacak ek tedbirleri, sağlık çalışanlarımızın ihtiyaçlarını değerlendiriyoruz. Bursa Valimiz ile durum değerlendirmesi yaparak Bursa'daki çalışmalarımıza başladık.

Sayın Vali Canbolat'a çabalarından dolayı teşekkür ederiz. Bursa'da kazandığımız başarı Bursa'yla sınırlı kalmayacak, tüm Türkiye'yi olumlu yönde etkileyecektir.

Gün içerisinde yoğun bir program sığdırdık. Buradan Şehir Hastanesi'ne ziyarette bulunacağız. Koronavirüs salgını tüm ülkede yeniden tırmanışa geçmiş durumdadır.

bursa-saglik-bakani-fahrettin-koca-ziyaret.jpg

BURSA'DA VAKA ARTIŞI

Yıldırım’ın Vitrini Yenileniyor Yıldırım’ın Vitrini Yenileniyor

Bursa şu an salgının başından bu yana en kritik günlerini yaşıyor. Bursa'daki vaka sayısı Eylül ayının ortalarına kıyasla neredeyse 3 kat artmıştır.

Salgın bize şunu öğretti ki; virüsün yayılması daha fazla insanın hasta olması değil tüm hayatın sekteye uğramasıdır.

bursa-fahrettin-koca-ziyaret.jpg

Hafta sonundan başlayarak 5 gün İstanbul'da çalışma arkadaşlarımla birlikte olacağım. Bu çarşamba Bilim Kurulu toplantımızı da İstanbul'da gerçekleştireceğiz.

Bakan Koca, İstanbul'a yapacağı ziyarette İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla da görüşmeyi planladığını söyledi.