Mustafakemalpaşa ilçesinde bir çoban tarafından baraj göletinde otomobil görüldüğüne dair yapılan ihbarı değerlendirerek harekete geçen ekiplerce göletten araç çıkarıldı. Çıkarılan araçta ailesi tarafından 13 gün önce kayıp ilanı verilmiş olan 49 yaşındaki Mehmet Ulutaş'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Mustafakemalpaşa İlçesi Devecikonak Baraj Göleti alanına koyunlarını otlatmak için gelen bir çoban, göletin içindeki aracı farkedince durumu ihbar etti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, jandarma ve 112 Acil Servis Ekibi sevk edildi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Göreve Başladı Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Göreve Başladı

AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu 16 J 5233 plakalı otomobil göletten çıkartılırken içinde de bir erkek cesedi bulundu. Jandarmanın plaka üzerinden yaptığı sorgulamada cesedin Mehmet Ulutaş'a ait olduğunu tespit edildi. Cansız bedenine ulaşılan Ulutaş'ın ailesi tarafından 13 gündür kayıp ihbarında bulunulduğu belirlendi.

Mehmet Ulutaş'ın cansız bedeni otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı, olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.

Haber: Murat ASLAN