Bursa’da can dostlar yararına "Seyirci kalma" sloganıyla düzenlenen konserde elde edilen gelirle alınan mamaların 1 tonluk kısmı Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Muhteşem üçlü İzmir’de rüzgar gibi esti! Muhteşem üçlü İzmir’de rüzgar gibi esti!

Nilüfer Belediyesi'nin Akademi Veteriner Polikliniği ile "Seyirci kalma" sloganıyla bu yıl ikincisini düzenlediği konserde elde edilen gelir mamaya dönüştü. Yazar ve sanatçı Ömür Gedik'in sahne aldığı, hayvan severlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde elde edilen gelirle mama alındı. Mamaların bir kısmı hayvan severlere ve sivil toplum kuruluşlarına verilirken, bir tonluk kısmı da Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde tedavi gören can dostlar için kullanılacak.

Bir tonluk mamayı Akademi Veteriner Polikliniği sahibi Veteriner Hekim Metin Kostik ve Veteriner Hekim Erdem Yılmaz, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker'e teslim etti. Özverili çalışmalarından dolayı veteriner hekimlere teşekkür eden Eker, Metin Kostik ve Erdem Yılmaz'a Sokak Hayvanı Dostu İşletme Belgesi ve Teşekkür Belgesi verdi