GulFood’da ihracat artırma çalışmalarına devam edecek

17 – 21 Şubat tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek olan fuarda Muratbey, geleneksel ve inovatif peynirlerinin yanı sıra en yeni ürünlerini dünyaya tanıtacak.

İnovasyon çalışmalarıyla ülkemizde ve dünyada peynirin gelişimine yön veren Muratbey,17 – 21 Şubat 2019 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek olan“GulFood 2019 Gıda Fuarı”na katılım sağlayacak. Lezzetli peynirlerini 193 ülkeden gelen katılımcılarla buluşturacak olan Muratbey, fuarda yeni ve benzersiz ürünlerini de dünyaya tanıtacak.

‘‘İnovasyonun merkezinde yenilikçi ürünlerimizle yer alıyoruz”

XRP'nin Geleceği Uzman Görüşleri ve Fiyat Tahminleri XRP'nin Geleceği Uzman Görüşleri ve Fiyat Tahminleri

GulFood Fuarı kapsamında ihracat çalışmalarını artırmayı hedeflediklerini vurgulayan Muratbey Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Erol, “GulFood Dubai, dünyanın en büyük gıda fuarları arasında ilk sıralarda bulunuyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya sofralarının vazgeçilmezi Burgu, Topi, Sürmeli gibi ürünlerimizle GulFood’da yerimizi alacağız. GulFood Fuarı özellikle gıda inovasyon anlamında çok önemli bir platform. Yenilikçi yaklaşımımızla ürettiğimiz yeni ve benzeri olmayan peynirlerimizi global tüketicisiyle burada tanıştıracağız” dedi.

“2019, ihracat yılı olacak”

Geçtiğimiz yıl ve bu yıl ihracat çalışmalarına odaklandıklarını vurgulayan Erol “Amerika,Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu, Balkan ve AB ülkeleri gibi dünyanın birçok ülkesini lezzetli peynirlerimizle buluşturuyoruz.Katılım sağladığımız global fuarlar sonucunda Güney Kore’ye de ürünlerimizi göndermeyi başardık. İhracatta büyüme hedeflerimiz doğrultusunda GulFood Fuarı’nda da faydalı bağlantılar kurarak yıl sonuna kadar daha fazla ülkeye ulaşmayı hedefliyoruz”dedi.

Yurt dışı pazarlama faaliyetlerine yönelik dijital çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Hamit Erol “Yurt dışında markalaşma çalışmalarımız ve globalleşme stratejimiz kapsamında uluslararası sosyal medya hesaplarımızdan tüketicilerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Sosyal medya yarışmalarıyla tüm dünyadaki Muratbey sevenlerle sürekli etkileşim sağlıyoruz. Türkiye’nin milli bir markası olarak gerçekleştirmiş olduğumuz tüm çalışmalarla ihracatımızı artırmayı ve ülkemizin ekonomisine katkımızı yükseltmeyi planlıyoruz” dedi.

Kaynak: Bültenler