Trabzonspor maçında oyuncuların istekli oyununun kendisini sevindirdiğini vurgulayan Bakkal, şu şekilde konuştu;

"İstekli oyunun üzerine koyarak gitmeleri gerektiğini, bunun da skora yansıyacağını düşündüğünü, takımın başına geleli bir hafta olduğunu ama uzun süredir çalışıyormuş gibi hissettiğini, verdiği bütün şeylere tepki aldığını, oyuncuların karşılıklı bir saygıları olduğu ve yapma isteği olduğunu, özellikle bu maçta kulübenin istekli olmasının kendisini inanılmaz derecede mutlu ettiğini belirtti. Artık zorlu periyoda girdiklerini, Kasımpaşa ligin en iyi hücum oynayan takımlarından bir tanesi olduğunu vurgulayan Bakkal; biz de özellikle üst sıraları kovalayan Trabzonspor'a karşı özellikle ilk devre üstün bir oyun sergiliyorsak bunu orada da yapabiliriz, yapmamız gerekiyor. Yapacak da bir grup var, Stephane Badji cezalı. Bir haftalık süreçte memnunum." dedi. Taraftara teşekkür eden Bakkal, bu dönemde herkes üstüne yapıyor, inşallah hep beraber bunu da sonuca yansıtırız bir an önce galibiyet alırız" diye konuştu.

Oynanacak Kasımpaşa maçı hakkında da konuşan Bakkal, "Kasımpaşa'da Popov var, onu iyi kapatmamız gerekiyor. Her maçta aynı kadro oynayacak diye bir şey yok artık, maçına göre değerlendirme, maçına göre taktik. Gençlerimiz çok iyi, ben baktım herkes oynayacak düzeyde." dedi.Takım olarak daha öne gitmeleri gerektiğini belirten hoca, öne gitmek kaliteyle değil de biraz yürek işidir." dedi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal, şunları kaydetti; "En iyisini alıp kullanmak ve bir an önce sonuç almak zorundayız. Geldiğim gün de espri yaptım, malzemecinin gol atacağını bilsem oynatırım. Şu anda kimin oynadığı değil de oynayanın ne yaptığı önemli." Bakkal konuşmasına şu şekilde devam etti; Dinamik ve istekli bir takım var. Takım bütünlüğünü, camia bütünlüğünü ve şehir coşkusunu yakalayan takımlar daha önde gidiyorlar, inanın sahadaki oyundan daha önemli. Hiç bırakmadan inat edip de o enerjiyi yakaladığınız zaman birileri öne geçiyor." diyerek, Bu da Bursa'da fazlasıyla var, şampiyon bir takım olduklarını ve daha fazlasını istediklerini, gelinen noktada hem stres var hem çocukların psikolojisi var, galip gelememe gibi bir durum var, bunların üstünden hep birlikte gelinecek dedi.

Uluşehir Bursa Camileri Spor Kulübü, Antalya'da 11 Madalya İle Parladı Uluşehir Bursa Camileri Spor Kulübü, Antalya'da 11 Madalya İle Parladı

Haber Osman KAYHAN