Bursa Osmangazi Belediyesi, farklı coğrafyalarda bulunan mağdur, muhtaç insanlara yardım elini uzatmaya sürdürüyor. Osmangazi Belediye Başkanı Dündar, Kenya'da farklı bir sürpriz yaparak, Bursa'dan Kenya'ya insani yardım götüren vakıfla birlikte çocuklara Bursaspor forması gönderdi.

Bursa Hayrat Vakfı da, Kenyalı çocuklara Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Dağıtılan Bursaspor formalarını giyen Kenyalı çocuklar, yardım vakfı tarafından çekilen teşekkür videosunda biraraya geldi. Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak, farklı topraklarda mağdur, muhtaç insanlar için yardım ve destek çalışmalarına, katılım sağladıklarını, Bursa'nın  bir maneviyat merkezi ve hayırsever şehir olduğunu ifade etti. 

Bursa'nın örnek yardımlaşma ve dayanışma olgusuna vurgu yapan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak vakıflar gibi hayırsever faaliyetlerinde bulunan ve çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşlarının daima yanında olduklarını, Kenya'daki çocuklara da, kentinin markası, Bursaspor'un formalarından ulaştırarak, sürpriz yaptıklarını belirtti.

Bursaspor, 1461 Trabzon FK Maçı İçin Antrenmana Devam Ediyor Bursaspor, 1461 Trabzon FK Maçı İçin Antrenmana Devam Ediyor

Başkan Mustafa Dündar'ın selamını ve çocuklara forma hediyesini ulaştıran sivil toplum örgütünün temsilcisi olan Muhammet Bostancı, Türkiye'nin Kenya Büyükelçisi Ahmet Cemil Miroğlu'yu da ziyaret ederek, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın, ülkesi ve halkı adına selamlarını iletti.