Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, TOBB tarafından başlatılan 2019 yılı istihdam seferberliği kampanyası tanıtımı sebebiyle Orhangazi iş dünyasıyla buluştu.

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, TOBB tarafından start verilen 2019 senesi istihdam seferberliği kampanyası tanıtımı nedeniyle, Orhangazi iş dünyası ile bir araya geldi.

Turizm Yatırım Forumu 2023 İstanbul'da düzenlendi Turizm Yatırım Forumu 2023 İstanbul'da düzenlendi

Bilgilendirme toplantısı, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası`nda gerçekleştirildi. İstihdam seferberliği kampanyası tanıtımı için, Orhangazi iş dünyasıyla bir araya gelinen toplantıda; Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı ve Meclis Başkanı Murat Öztürk hazır bulundu. 

“İstihdam teşvik paketinde, işverenlerimize büyük avantajlar sunuluyor.”

2019 senesi istihdam seferberliği kampanyasında, odalar ve borsalar olarak destek veren ve söz konusu kampanyayı 81 ilde ve 160 ilçede en iyi şekilde tanıtmak sebebiyle çalışmaların sürdürüldüğünü belirten TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Matlı açıklamasında; “Hükümetimizce iş dünyasına sunulan istihdam teşvik paketinde, işverenlerimize çok büyük imkânlar sunulmaktadır. Gayemiz, hükümetimiz tarafından sunulan bu avantajlardan 17 ilçemizle bir arada Bursa kenti olarak, daha fazla ölçüde yararlanmak ve istihdama katkılar sağlayabilmektir. Bu sebeplerle, istihdam seferberliği kampanyasına katılım gösterin ve tarihi desteklerden sizler de faydalanın. Böylece işinizi geliştirirken, diğer taraftan ülke ve ilçe ekonomisinin büyümesine ve istihdamına katkı sağlayarak ekonomik dengelenme sürecine de destek verin.” dedi.

“Toplantı, teşvik detaylarının anlatıldığı bilgilendirmeyle devam etti.”

Bilgilendirme toplantısı, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası`nda gerçekleştirildi. İstihdam seferberliği kampanyası tanıtımı için, Orhangazi iş dünyasıyla bir araya gelinen toplantıda önemli isimler hazır bulundu.
Bilgilendirme toplantısında; Orhangazi SGK İlçe Müdürü Muzaffer Yurdakul ve İşkur Gemlik Şubesi İş ve Meslek Danışmanı Hamdi Ünlü tarafından istihdam teşvikleri anlatıldı. Orhangazili işverenlerin soru ve cevaplarının arkasında toplantı sona erdi.

Kaynak: İHA