İnegöl'de bir kayıp olayı yaşandı. 16 yaşındaki Berra Köse isimli öğrenci okul sonrası evine dönmedi ve  4 gündür kendisinden haber yok.

Bursa İnegöl'de yaşayan Köse Ailesinin 16 yaşındaki kızları Berra Köse, 4 gün önce  kayıplara karıştı. En son okula gitmek üzere servise binerek Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne giden  lise ikinci sınıf öğrencisi Berra, öğle saatlerinde okuldan çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.  Kızı Berra'nın  ev gelmediğini öğrenen baba Halil Köse, okula giderek  kamera kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarındaki görüntülerde genç kızın eve dönmek için servise binmediğini ve  yaya olarak uzaklaştığını gören eden baba Halil Köse,  emniyet ekiplerine durumu bildirdi. 

Kayıplara karışan Berra'yı  4 gündür arayan baba  Köse, 'Kızımızı sabah okula gönderdik, okuldan çıkınca servise binmemiş. Daha sonra bir daha haber alamadık. İlk defa böyle bir şey oldu. Kaçırıldı veya kaçtı. Kızımızın hayatından endişe ediyorum. 4 günden bu yana haber alamıyoruz. Kızımızın bulunması için polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduk' şeklinde konuştu. 

İşçi Alımı Heyecanı Atama Kuraları Yaklaşıyor İşçi Alımı Heyecanı Atama Kuraları Yaklaşıyor

Emniyet ekipleri tarafından genç kızın bulunması için İnegöl'de  geniş kapsamlı soruşturma başladı. 

Haber: Murat ASLAN