Bursa'da 5 bin kişiye istihdam sağlayan Kayapa Islah OSB'nın 'Organize Sanayi Bölgesi' statüsü kazanması kentin Ülke hedeflerine büyük ölçüde katkı sunacağını belirten BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay , bölge sanayicilerinin OSB'lerin sunduğu imkanlar sayesinde küresel çapta rakiplerle daha rekabetçi bir konuma ulaştığını vurguladı.

Bursa'da Ramazan Pidesi Fiyatı 20 Liraya Yükseldi Bursa'da Ramazan Pidesi Fiyatı 20 Liraya Yükseldi

Kayapa Islah OSB'nin OSB sürecinin başarılı bir şekilde tamamlandığını söyleyen İbrahim Burkay, böylece şehir ekonomisi daha güçlü bir yapıya kavuştu dedi. Islah OSB sürecinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölge sanayicilerinin devamlı yanında olduklarını belirten Burkay, bu süreçte büyük emekleri bulunan herkese teşekkürlerini sundu.

Ayrıca OSB kimliği kazanan Yenice ve Akçalar'da da emeği geçen sanayicileri ve sivil toplum kuruluşlarını da kutladığını belirten Burkay, Bursa'da 21 OSB'nin yer aldığını ve 25 milyar dolarlık yatırım, 40 milyar dolarlık ihracat hedefiyle Teknoloji Organize Sanayi Bölgesi'nde de çalışmaların devam ettiğini söyledi. Ayrıca Barakfakih Islah OSB'nin organize sanayi bölgesi olması için çalışmaların da sürdüğü açıklandı.

Başkan Burkay, "İlklerin şehri Bursa, yeni sanayi devrimine geçişte de ülkemize öncülük etmeye devam edecek. Müteşebbislerimizin üstün gayretleriyle kentimiz yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edecek" dedi.

Kaynak: İHA