Kadınlar gününde, Bursa Özel Hayat Hastanesi’nde anlamlı bir sergi gerçekleştirildi. Hastane, BUSMEK Beşevler Şubesi kursiyerlerinin yaptığı eserlerden oluşan sergiye ev sahipliğinde bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak, Bursa Özel Hayat Hastanesi’nde anlamlı bir sergi gerçekleştirildi. BUSMEK Beşevler Şubesi kursiyerleri tarafından yapılan eserler, 8 Mart itibariyle hastanede sergilenmeye başladı. Sergide açılış konuşması yapan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, günün anlam ve önemine yönelik açıklamalarda bulundu.

Yönetim kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, açılış konuşmasında; “Yaşamın her noktasında bizimle yürüyen ve bu yolda dokundukları her şeye değer katan kadınlarımız, çok kutsal varlıklardır. Yüreklerindeki sevgi, emek, şefkat ve umutlarıyla her şeyi güzelleştirmeyi başarabilirler.” Dedi.

“Kadınlar yalnızca 8 Mart’ta değil, her zaman el üstünde tutulmalıdır.”

Açılış konuşmasında kadınlarımızın sadece 8 Mart günü değil, her zaman hatırlanması gerektiğini vurgulayan Dr. Ahmet Özkul; “En büyük dertleri sırtlayan ve mutluluklar yaratan kadınlarımızın başarabileceklerinin sınırı olmadığına inanıyorum. Bu sebeple birçok önemli olaya imzasını atan kahraman kadınlarımızın sadece 8 Mart gününde değil, her gün el üstünde tutulmaları gerektiğini savunuyorum.” Dedi.

Hamilelikte Mide Bulantısı: Hafif Beslenme ve Bol Sıvı Önerisi Hamilelikte Mide Bulantısı: Hafif Beslenme ve Bol Sıvı Önerisi


“BUSMEK kursiyerlerinin hazırladığı bu güzel eserlerin hastanemizde sergilenmesinden mutluluk duyduk.”

BUSMEK kursiyerleri tarafından oluşturulan sergiye ev sahipliği yapmalarından mutluluk duyduklarını sözlerine ekleyen Dr. Özkul, gerçekleştirilen özel çalışmada desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Numan Şeker'e, işbirliğinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Konuyla ilgili sözü devralan Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Numan Şeker, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını dile getirirken, anlamlı güne özel açıklamalarda bulundu. Bursa Özel Hayat Hastanesi’nin ev sahipliği yaptığı sergide konuşan Şeker, kadınların sadece özel günlerde değil, her zaman hatırlanmaları gerektiğini dile getirdi. Kocaman bir yüreğe sahip kadınların el üstünde tutulmasını dilediğini de sözlerine ekleyen Şeker, “Onlara hak ettikleri değeri vermemiz gerekiyor. Hayatın her alanında baş tacımız olan kadınlar sayesinde başarabildiklerimizi aklımızdan çıkarmamalıyız. Bu sebeple de, onları sadece özel günlerde değil, her gün el üstünde tutmalıyız.” Dedi.

Kaynak:İHA