“İnsana değer veren hizmetler” sloganıyla Gürsu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sosyal yardımlar çerçevesinde, insanların yaşam kalitesini arttırabilmek ve ailelere destek olabilmek maksadıyla yardım hizmetleri sunuluyor.

Gürsu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce yapılan sosyal yardımlar çerçevesinde; hasta ve yaşlı bakımı, hasta nakil hizmeti ile engelli sandalyesi veriliyor.

Gürsu’da “Bakım hizmetleri ile hastaların yaşam kalitelerinin iyileşmesine destek olmayı amaçladıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Işık, ayrıca maneviyatın iyileştirici gücüne olan inaçla yaşlı ve hasta vatandaşların da her zaman yanlarında olduklarını ve ihtiyaçlarını gidermelerine yardımcı ettiklerini söyledi.

Sağlık hizmetleri çerçevesinde temin edilen engelli sandalyelerinin teslimi sırasında hastaların yüzlerine yansıyan mutluluğu kendilerine daha çok çalışma gücü verdiğini aktaran Işık, doğuştan omurilik rahatsızlığı olan Kerem bebeğin özel tasarlanan arabaya kavuştuğunda yüzünde oluşan gülücük her şeye değer” dedi.

Diyabet Hastaları İçin Oruç Tutmanın Şartları Diyabet Hastaları İçin Oruç Tutmanın Şartları

Engelli ya da kronik rahatsızlığından ötürü bakıma muhtaç kişilere ücretsiz evde sağlık ve sosyal destek hizmeti Gürsu Belediyesi tarafından sunuluyor.

Tam teşekküllü ambulans, ve sağlık ekibi ile sunulan hizmet çerçevesinde, evde, hastanede bakım ve hasta nakil hizmetleri gerçekleştiriliyor.

Gürsu Belediyesi'ne başvuru yapan hasta ve yaşlılar düzenli aralıklarla ekipler tarafından ziyaret ediliyor. Hatta hasta muayene ve ambulans ile hastaların nakil hizmetleri de sunuluyor.

foto-(2).jpgfoto-(4).jpgfoto-(6)-001.jpgimg-5481.jpg

 

Kaynak: Bültenler