İstanbul emniyet ekipleri, önceki gün Fatih'e bağlı İskenderpaşa Mahallesi Tayyareci Orhan Sokak'ta bulunan bir dairede Tacikistan uyruklu Fıruza Akhmedova isimli bir kadının ölü bulunmasıyla ilgili başlatmış olduğu çalışma doğrultusunda, emniyet ekiplerince yapılan teknik ve fiziki takip sonrası olayla ilgili şüphelilerin Bursa'da oldukları belirlendi. Emniyet ekipleri harekete geçerek yaptıkları operasyon sonucu, M.B. ile yabancı uyruklu M.M. ve B.U Bursa'da gizlendikleri yerde yakalandı.

Operasyon ile yakalanan şüpheliler İstanbul'a götürüldü, sağlık kontrolü sonrası 3 şüpheli ifade için İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Söz konusu cinayette kadın elleri bağlı olarak bulunmuştu

Düzce'de Havada seçim reklamı kaza ile son buldu Düzce'de Havada seçim reklamı kaza ile son buldu

Önceki gün saat 04: 30 civarında Fatih İskenderpaşa Mahallesi'nde Tayyareci Orhan Sokak'taki bir dairede Tacikistan uyruklu bir kadın, ayaklarından bağlı kafasına poşet geçirilmiş halde ölü olarak bulunmuş, ekiplerin yaptığı incelemeler sonrasında 34 yaşındaki Tacikistan uyruklu kadının boğazına poşet geçirilip, başörtüsü ile boğularak öldürüldüğü belirlenmişti.

Haber:Ömer KAYA