Erdoğan: İstihbaratımızın CHP ile uğraşacak vakti yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'istihbarat CHP’nin içini karıştırıyor' iddiası için 'İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istihbarat birimlerinin Cumhuriyet Halk Partisi'ni karıştırdığı iddiasıyla ilgili, "İstihbaratın öyle büyük işleri var ki böyle basit işlerle uğraşacak vakti mi var? Görüldüğü gibi bu CHP, siyaset değil yalan üretiyor, çözüm değil sorun üretiyor. Bay Kemal CHP'yi yalan üretme merkezi haline getirdi." dedi.

İstihbaratın Barış Pınarı Harekatı ile uğraştığını aktaran Erdoğan, "CHP’nin işiyle uğraşıp CHP’nin içinde ne var ne yok onlarla mı zaman geçirecek?" diye konuştu. Erdoğan "İstihbaratımıza gerek yok, Muharrem Bey yeter zaten" ifadelerini kullandı.

"Mustafa Bozbey 1 Nisan'da Hep Birlikte Gülümsüyoruz'" "Mustafa Bozbey 1 Nisan'da Hep Birlikte Gülümsüyoruz'"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştüğü iddia edilen Muharrem İnce dünkü açıklamasında, "Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar." demişti.