Bursa’da 14 milyonluk yatırım yapıldı. Sosyal tesisin tamamlanması ile 14 milyonluk tesis hizmetinize açıldı. İşte, detaylar…

XRP'nin Geleceği Uzman Görüşleri ve Fiyat Tahminleri XRP'nin Geleceği Uzman Görüşleri ve Fiyat Tahminleri

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden halka hizmet. Yunus Emre Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Yaşam Merkezi hizmetinizde.

Sosyal Yaşam Merkezi ve Yunus Emre Kapalı Pazaryeri Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından hizmete açıldı. Yeni hayvan pazarı, süt ve ürün toplama merkezleri ve et entegre tesisleri ile üreticinin yüzünü güldüren belediye, ekonomiye değer katmak üzere yeni bir adım attı. Pazarcı ve esnafın tekbir alanda toplanması, hizmet kalitesini de arttıracak.

Tüketiciye daha rahat bir alışveriş imkanı sunmak açısından aynı zamanda bu alanda farklı işlevleri olan alanları da yer alması sağlanıyor. Kafeterya, düğün salonu, kapalı spor salonu, kültür merkezi gibi alanlar da aynı şekilde bu alanında içinde bulunuyor. Belediyenin bu alan için harcamış olduğu tam olarak 14 milyon.

Tesisin Açılışı

Mustafakemalpaşa’da sosyal tesis açılışı gerçekleşti. Açılışa AK Parti Belediye Başkanı Sadi Kurtulan katıldı. Bunun yanında 24.Dönem Bursa Milletvekilleri; Hüseyin Şahin, Önder Matlı, İsmail Aydın ve Hüseyin Şahin de katıldı. BESOB Başkanı Arif Tak da aynı şekilde yapılan açılışta yerini aldı. Belediye meclis üyeleri ve yüzlerde vatandaşın yer aldığı açılış, ilçeye kazandırılan önemli bir tesis olduğundan kutlandı.

BESOB Başkanından açılama…

Açılış sırasında yapılan bu tesis için görüşlerini sundu. Esnaf ve sanatkarla hizmet etmenin ibadet kadar kutsal olduğu yönünde fikrini sunan BESOB Başkanı Arif Tak, sözlerine şu şekilde devam etti… ‘‘Esnaflarımız artık bunun gibi büyük tesislere sahip oluyorsa ebetteki bizlerde bu hizmetleri yapanlara minnet duyacağız. Son zamanlarda bazı ekonomik sıkıntılar çektik, fakat hükümetimiz bu süreçte fevkalade güzel krediler veriyor. Esnafa ve sanatkâra sıcak para göndermeye çalışıyor. Haziran ayı itibariyle her şeyin daha da düzeleceğine inanıyorum. Belediye Başkanımızı bu yatırımından dolayı kutluyorum.’’ Şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin yorumu…

‘‘OSB’yi tamamen dolduracağız, otoyolu da Mustafakemalpaşa’ya bağlayacağız.’’ Şeklinde açıklamasını sundu.

Mustafakemalpaşa sosyal tesis açılışı konuşmaların yapılması ile son buldu. Tesis hizmete açıldı…

Kaynak: İHA