İnegöl’e bağlı Hilmiye köyünde Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin üretmiş olduğu 119 ada, 621 parselde bulunan 27 adet arsanın kura çekimi gerçekleştirildi. Çekiliş Oylat Çiftlik tesislerinde gerçekleştirildi. Söz konusu kuraya İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Hilmiye Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve Hilmiye Mahalle Muhtarı Alaattin Tetik ile arsa paylarını ödeyen üyeler katılım gösterdi. Yapılan çekilişle 3 farklı ebatta olan arsa sahipleri kura ile tespit edildi.

Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Alper Taban, "Şehirden köye dönüş ve bazı değerler anlamında kıymetli bulduğumuz bu proje çok güzel. Belediye olarak biz de bu konutların bulunduğu yerleşim alanına ulaşım, alt yapı ve buna benzer hizmetlerin yapılması için üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Bursa'da Yeni Yıl İle Birlikte Tüp Fiyatlarına Zam! Bursa'da Yeni Yıl İle Birlikte Tüp Fiyatlarına Zam!

Yapılan kura sonucu arsa sahiplerini tebrik eden Taban, hayırlı olmasını dileyerek, "Köy hayatının canlanmasında katkısı olacağını düşündüğümüz bu örnek projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haber: Ömer KAYA