"Mustafa Bozbey 1 Nisan'da Hep Birlikte Gülümsüyoruz'" "Mustafa Bozbey 1 Nisan'da Hep Birlikte Gülümsüyoruz'"

Bursa mitingi sırasında kendisini görmek isteyen Görkem'e Cumhurbaşkanı Erdoğan, forma ve futbol topu gönderdi.

Erdoğan'ın Bursa'daki mitinginde babasına Cumhurbaşkanı'nı görmek ve onunla tanışmak istediğini söyleyen Görkem, Erdoğan'ı göremeyince kendisine bir mektup yazdı. Henüz dokuz yaşında olan 3. sınıf öğrencisi Görkem Culfa mektubunda şöyle yazıyordu:

"Ben Görkem Culfa. 30.03.2010 Bursa doğumlu, ilkokul 3. sınıf öğrencisiyim. Başkanım, ben sizinle görüşmeyi çok istiyorum. 15.02.2019 Cuma günü Bursa'ya geleceğinizi duydum. Babama sizi görmek istediğimi söyledim, ama babam sizi kalabalıktan göremeyeceğimi söyledi, ben sizi görmeyi çok istiyorum. İşiniz olmadığı zaman Ankara ya da İstanbul'a gelip seni ziyaret etmek istiyorum. Bana haber verir misiniz? Seni çok merak ediyorum, konuşmak ve görüşmek istiyorum. Televizyonda enkazın altında kalan çocuğa top ve forma aldın, ben de istiyorum. Ben de Türkiye takımlı ve sizin imzanız olan forma istiyorum. Top Nike marka olsun. Sen Türkiye'nin başkanı mısın? Ne iş yapıyorsun?".

Kendisine iletilen mektubu okuyan Erdoğan, Minik Görkem'e imzaladığı forma ve istediği futbol topunu gönderdi. Erdoğan'ın hediyesini Görkem'e AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, babasının dükkanıda ulaştırdı. Erdoğan'ın kendisine gönderdiği hediyeleri gören Görkem,Cumhurbaşkanı'nın imzalamış olduğu formayı giyerek, futbol topuyla oynadı.

Kaynak: İHA