Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Nilüfer ilçesi Doğanköy Mahallesi’nde uzun zamandır çözülemeyen altyapı sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalara başladı.

Bursa Basın: Bursa Haberleri ile Kentin Nabzını Tutuyor! Bursa Basın: Bursa Haberleri ile Kentin Nabzını Tutuyor!

Şehir merkezi dışında 17 ilçenin de altyapılarını sağlıklı bir duruma getirmek için çalışmalarını hızla sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesi Doğanköy mahallesinde de altyapı çalışmalarını başlattı.

BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Doğanköy Mahallesi Gümüş Cadde'deki kanalizasyon hattıyla ilgili çalışmalara ilgili ekipler başladı.

Sağlıklı bir kent için sağlıklı bir altyapının şart olduğunu vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş “İnsan ve çevre sağlığını olumsuz şekilde etkileyecek herhangi bir durumu bertaraf etmek için Büyükşehir Belediyesi olarak mesai saatlerini gözetmeden canla başla çalıştıklarını ve uzun zamandan bu yana çözülemeyen ve birçok defa dillendirilen Nilüfer İlçesi Doğanköy Mahalle'si Gümüş Caddesi'nde mevcut kanalizasyon problemi için de çalışma başlattıklarını belirterek, bu sorun da en kısa sürede tarihe karışacak dedi.

1-023.jpg2-027.jpg3-029.jpg

Kaynak: Bültenler