TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Eleme Turu eşleşmeleri, Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimiyle belirlendi. Gerçekleşen kura çekimine TFF Başkanvekili Yılmaz Büyükaydın’ın yanı sıra TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, TFF Maç Planlama Müdür Besim Yalçın ve kulüp yetkilileri katıldı. 

Bursaspor-Bucaspor 1928 Maçı Biletleri Satışa Çıktı Bursaspor-Bucaspor 1928 Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın kura öncesi yaptığı konuşmada, kupanın önemini vurgulayarak, Türkiye Kupası’nın çok köklü bir mazisi olan bir organizasyon olduğunu belirterek, “58'nci sezonunu birlikte gerçekleştiriyoruz. Önemli olan birçok il ve ilçe takımımızın katılımıyla bu tura kadar geldik. Bu turda bütün liglerdeki takımlarımız temsil ediliyor. Bundan dolayı ayrı bir heyecanla müsabakaları izleyeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda çok sürpriz yapan alt lig ekipleri oldu. Bu kupa uzun yıllardır bir çok hikayelere sahip oldu ve yıllarca konuşuldu. Keyifli bir şekilde bunları da yaşar ve izleriz. Bütün takımlarımız, keyifli bir kupa izletirler. Bu kupa, Avrupa'ya gitmenin en kısa yolu. O yüzden bu kupa çok önemli. Tüm takımlarımıza bundan sonraki turlarda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. 

Diğer Bursa temsilcisi olan takımlarımızdan İnegölspor, Aytemiz Alanyaspor'la eşleşirken, Karacabey Belediyespor, Tuzlaspor ile eşleşti.

Haber: Osman KAYHAN