Bursaspor, Samet Aybaba ile yolları ayırınca yeni teknik direktör arayışına girdi. Bu konuda görüşme yapmak amacıyla Mesut Bakkal Bursa'ya davet edildi. Yapılması planlanan görüşme sonrası Bursaspor'da Bakkal döneminin başlayacağı düşünülüyor.

Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetinin sonrası Samet Aybaba ile yolları ayıran Bursaspor Ali Ay başkanlığında yönetim toplandı. Yapılan toplantıda yeni teknik direktör kim olacak sorusu konuşuldu. Gerçekleşen toplantıda Mesut Bakkal ismi ağır bastı. Yapılan davet üzerine bugün Bursa'ya gelmesi beklenen Mesut Bakkal ile yönetim görüşecek. Geçen sezon Aytemiz Alanyaspor'u küme düşme hattından kurtaran Bakkal'ın, Bursaspor'u çalıştırmaya sıcak baktığı biliniyor. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda Bursaspor'da Mesut Bakkal döneminin başlaması bekleniyor.

Mesut Bakkal'ın göreve başlaması durumunda yardımcılarından birinin, Bursaspor'un şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan olması bekleniyor. Takımı ve camiayı yakından tanıyan bu ismi Başkan Ali Ay'ın istediği de belirtiliyor.

Trabzonspor antrenmanında iki grup çalıştı Trabzonspor antrenmanında iki grup çalıştı

Haber: Osman KAYHAN