Bursaspor yarın akşam Medipol Başakşehir ile deplasmanda oynayacak. İki takım arasında oynanacak 24. maç olacak.

Süper Lig'in 23. haftasında Bursaspor'un Medipol Başakşehir'e konuk olacağı amaç yarın saat 19.00'da oynanacak., Medipol Başakşehir bu sezon 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile topladığı 48 puanla, Süper Lig'de lider. Bursaspor ise 4 galibiyet, 12 beraberlik, 6 mağlubiyet ile toplamış olduğu 24 puanla 14. sırada yer alıyor.

Nilüfer Belediye Futbol, Bandırma Etispor'u 2-0 Yenerek Liderliği Sürdürdü! Nilüfer Belediye Futbol, Bandırma Etispor'u 2-0 Yenerek Liderliği Sürdürdü!

Bursaspor ile Başakşehir şimdiye kadar ligde 23 defa karşılaştı. Bu karşılaşmaların 9'unu İstanbul ekibi kazanırken, Bursa temsilcisi 7 maçta kazanan taraf oldu. 7 karşılaşmada ise taraflar berabere kaldı. Medikol Başakşehir'in atmış olduğu 27 gole karşılık Bursaspor 31 golle cevap verdi.

İyi bir sezon geçiren Medipol Başakşehir, son 5 maçta kaybetmedi. Bu sezonun ilk yarısında deplasmanda 0-0 berabera kalan İstanbul ekibi diğer 4 maçı da kazandı. Bursaspor son 5 maçtır rakibine gol atamadı kendi kalesinde ise 8 gol gördü. Bursaspor Medipol Başakşehir'e karşı deplasmanda son galibiyetini 12 Mayıs 2012'de Süper Lig Süper Final karşılaşmasında alarak. Rakibine 4 gol atmıştı.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda maçın başlama saati 19:00. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetirken, yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Volkan Ahmet Narinç üstlenecek.

Kaynak: İHA