Açıklamalarına şu şekilde devam eden başkan, kulübe senelik 10 milyon lira kendi cebinden faiz ödediğini belirtti. " Siz Bursaspor'u seviyorsunuz ama ben hepinizden fazla seviyorum" diyen Ay, "Benim aşağı yukarı riskim 140 milyon TL,en çok para veren başkan benim " dei ve sitemde bulundu; " arkadaşlar afedersiniz ama bu kadar para veren bir başkan kalkacak üç kuruşluk arsa için kendini satacak hepinize yazıklar olsun!" dedi.

Başkan Ay konuşmasında sert sözler ifade ederek; " hemen atlıyorsunuz eleştiriyi kaçırmıyorsunuz, sizleri biliyoruz arkadaşlar sizlere bunu yaptıranları da biliyoruz" dedi. "20 senedir kulüpte olmak isteyen arkadaş var bizim buradan zamanında yolladığımız 15-20 kişi var , bunlar sosyal medyayı organize ediyorlar ve algı operasyonu yapıyorlar.Yazık!"

Başkan Ay, yarın Bursaspor için son derece önemli olan Kasımpaşa maçının olduğunu hatırlatarak, " kulüp tarihimizin en önemli maçlarından biri, biz bunu konuşmuyoruz başka şeyler konuşuyoruz" dedi.

Nilüfer Belediye Futbol, Bandırma Etispor'u 2-0 Yenerek Liderliği Sürdürdü! Nilüfer Belediye Futbol, Bandırma Etispor'u 2-0 Yenerek Liderliği Sürdürdü!

Haber: Osman KAYHAN