Polatlı'da tertip edilen  İç Anadolu Tarım, Tarım Ekipmanları ve Hayvancılık Fuarına Bursa Yenişehirli üreticileri damga vurdu. Bursa'nın Yenişehir İlçesinden gelen küçükbaş hayvan üreticiliği yapan Kemal Çığırdan ve Kürşat Kaplan tarafından fuara getirilen  hayvan ırkları fuarda büyük ilgi gördü.

Şimdiye kadar fuarlarda sadece maket olduğunu, böyle kaliteli ırkları fuarda görme fırsatı sunulduğu için teşekkürlerini sunarak, düzenlenen fuarın isminde hayvancılık geçmesine rağmen sadece Yenişehir’den gelen hayvanlar vardı bundan dolayı  kendilerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Ramazan Öncesi Tavuk Eti Fiyatları 15 TL Yükseldi Ramazan Öncesi Tavuk Eti Fiyatları 15 TL Yükseldi

Düzenlenen fuara tek hayvan getiren Yenişehirli Küçükbaş hayvan üreticisi Kemal Çığırdan, fuarda tek hayvan getirenin kendileri olduğunu, insanlar sadece isim ya da resimlerini gördükleri çoğu koyun ırklarını fuarlarda göremediğini belirterek,  İnşallah hazırlığını yaptığımız Yenişehir’de yapacağımız hayvancılık fuarı bu konuda Türkiye’nin en detaylı profesyonel küçükbaş hayvancılık fuarı olur” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 150 firmanın katıldığı fuar 5 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek. 

Haber: Ömer KAYA