"İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı "İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı

Bursa Orhaneli’ye yaklaşık 3 kilometre kala Göynükbelen Mahallesi yol ayrımında yaşanan kazada iddialara göre, Firoz Mahallesi'nden ilçe merkezinde kurulan pazara ceviz satmaya gitmekte olan 65 yaşındaki Yaşar Bağcı’nın kullandığı 10 ACM 54 plakalı minibüs, Orhaneli yönünden Bursa yönüne hafriyat taşıyan Ahmet Balı’nın kullandığı 16 N 9362 plakalı kamyonla çarpıştı.

Yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin 5 metreye kadar düşmesinden dolayı meydana geldiği iddia edilen kazada, hurdaya dönen minibüste sıkışan 64 yaşındaki pazarcı Ahmet Bake yaşamını yitirirken sürücü Yaşar Bağcı ve camdan fırlayan 64 yaşındaki Hayriye Altın ağır yaralı olarak Orhaneli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza yaşandığı yere çok sayıda 112 ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabaları sonucu minibüsten çıkarılan Ahmet Bake'nin cesedi morga kaldırıldı.

Kazada yaralanan ve hayati tehlikeleri de bulunan Yaşar Bağcı ve Hayriye Altın 112 ekipleriyle Bursa'daki başka bir hastaneye kaldırıldı.

Meydana gelen kazayla ilgili tahkikat devam ederken, kamyon sürücüsü Ahmet Balı, ifade için gözaltına alındı.

Kaza nedeniyle minibüsten karayoluna savrulan cevizler temizlik görevlileri ve vatandaşlar tarafından toplandı.

Haber: Ömer KAYA