"İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı "İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı

Bursa'nın Osmangazi İlçesi Pınarbaşı Mahallesi Aşıklar Sokak'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre gece alkollü bir şekilde eve gelen 41 yaşındaki Güngör A. yemek için mutfağa girdi. Mutfakta bulaşıkların yıkanmadığını gören adam uyuyan eşi 36 yaşındaki Emine A.'yı uyandırdı.

İkili arasında, yıkanmayan bulaşıktan dolayı tartışma çıktı. Büyüyen tartışmada Güngör A. ekmek bıçağı ile eşi Emine A.'yı bacağından bıçakladı. Sonrasında da koltuğa geçip, uykuya kaldı.

Bıçakla yaralanan Emine A. olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri tarafından Emine A. hastaneye götürülürken, polis ekipleri Güngör A.'yı da uyandırarak, gözaltına aldı.

Bıçakla yaralanan Emine A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Emine A. tarafından polise verilen ifadede, "Uyuyordum, eşim geldi ve beni uyandırarak, mutfağa götürdü. Tezgahın üstünde duran bulaşıkları göstererek, 'bunları neden yıkamadın, neden temizlik yapmadın' dedi. Ben de 'yorgun olduğum için yıkayamadım, yarın yıkayacağım' dedim. Arkamı döndüm. O esnada mutfaktan aldığı bıçak ile beni bacağımdan bıçakladı, sonra da odaya giderek, koltukta sızdı, kaldı" ifadelerini kullandı.

Polis tarafından yaşanan olay hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber: Murat ASLAN