Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa’da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şahısların yakalanması adına çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan operasyonlar sonucu farklı adreslerde yakalanan iki kişinin üst aramasında ve araçlarında bir miktar sentetik uyuşturucu bulundu.

Operasyonun kapsamını daha da genişleten ekipler, şehrin genelinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen M.D, E.G, Y.Ç. ve F.Ö. isimli şahısları da gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların üstünde, araçlarında ve yaşadıkları yerlerde yapılan aramalar sonucu satışa hazır halde paketlenmiş 430 gram sentetik uyuşturucu, 144 adet uyuşturucu tablet, ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet fişek bulundu.

Operasyon neticesinde gözaltına alınmış olan 6 şüpheliden 2'si uyuşturucu kullanmak için uyuşturucu madde satın almaktan haklarında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayramı Tatilini Uzattı

Diğer şahıslardan Y.Ç. ve F.Ö. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı, M.D, ve E.G. isimli şahısların ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Haber:Ömer KAYA