Bursa’ya bağlı Yeşilyayla Mahallesi Teyyareci Mehmet Ali Caddesinde yaşanan olayla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre M.A. uyuşturucu satmak amacıyla geldiği mahallede 25 yaşındaki Mehmet Muhittin S. İsimli vatandaşın kendisine engel olması üzerine çıkan tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönüştü. Uyuşturucu taciri M.A. yanında bulunan silah ile kendisini engellemeye çalışan Mehmet Muhittin S.'ye ateş etti.

Yaşanan olayda Mehmet Muhittin S.'ye 2 kurşun isabet ederken, bu esnada silah seslerini duyunca olay yerine gelen 19 yaşındaki Batuhan T. de silahtan çıkan mermiyle bacağından yaralandı. Olay sonrası şüpheli M.A. aracına binerek kaçtı. 

5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı 5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı

Çevredekiler tarafından yapılan ihbar sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri, karnından ve göğsünden ağır yaralanan Mehmet Muhittin S.'yi ve bacağından yaralanan Batuhan T.'yi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatan emniyet ekipleri şüphelinin M.A. isimli uyuşturucu taciri olduğunu belirledi. Ekiplerin olay yerinden kaçan M.A.'yı yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi. 

Haber: Murat ASLAN