Düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alınan ve 1 polisin de aralarında bulunduğu 24 şahıs emniyette yapılan işlemler sonrası adli makamlara gönderildi.

Bursa ve İstanbul'da örgüt faaliyetleri çerçevesinde uyuşturucu ticareti yapan çeteye yönelik narkotik ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu gözaltına alınan çete mensuplarının silahla adam yaralama, suç üstlenme, silah kaçakçılığı gibi suçlardan da sabıkaları olduğu ve suç çetesinin Marmara için uyuşturucu temin eden örgütlerden biri olduğu tespit edildi.

Yakalanan çete mensuplarına ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çelik kasalarda tutulan 500 gram metamfetamin, bir miktar sıvı metamfetamin, bonzai, esrar, kokain, 6 adet hassas terazi ve 17 bin lira para bulundu.

Operasyon neticesinde 1 polis memurunun da aralarında olduğu toplam 20 kişi gözaltına alındı. Devam eden operasyon kapsamında 4 kişi daha gözaltına alındı. Emniyette yapılan işlemlerin sonrasında bu şahıslar adli makamlara sevk edildi. Gözaltında bulunan şüphelilerin savcılık sorguları devam ediyor.

"İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı "İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı

Haber: Murat ASLAN