Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

Osmangazi'ye bağlı Soğanlı Mahallesindeki pazar alanında tezgah açan pazarcılar arasında kavga yaşandı. Kavga, kasa yeri meselesinden dolayı iki pazarcı grubu arasında çıktı. Yaşanan hadiseye pazarcıların yakınları da karışınca kavga daha da büyüdü.

40 yakın kişinin sopalarla birbirine saldırdığı kavgada A.C., S.C. ve B.K. isimli şahıslar yaralandı. Kavgayı şahit olanların polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine kavganın yaşandığı yere gelen çok sayıda polis tarafları ayırmakta güçlük çekti.

Kavga eden tarafları polis ayırmayı başardıktan sonra, sopa darbeleriyle yaralanmış olan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Emniyet ekiplerince kavgaya karıştıkları için gözaltına alınmış olan 6 kişi, verdikleri ifadelerden sonra serbest bırakıldı.

Haber: Ömer KAYA