Alanya Haber: Alanya Basın sitesinde Alanya Haber: Alanya Basın sitesinde

Bursa’da meydana gelen olayda 25 yaşındaki Songül Yalçın isimli kadın, önceden hazırlatmış oldukları gelinliği teslim almak amacıyla düğünlerinden bir gün önce 3 yıldır nişanlı olduğu 32 yaşındaki Y.E.A'nın Osmangazi’ye bağlı Hüdavendigar Mahallesi'nde bulunan evine gitti.

Nişanlı çift arasında takı konusunda ve düğün sonrası yaşayacakları yerle alakalı tartışma çıktı. Yaşanan tartışma bir süre sonra büyüdü ve Y.E.A, Songül Yalçın’ı banyoda uzun bir süre darbetti. Y.E.A, nişanlısı baygınlık geçirince evden ayrıldı. Dışarıda fatura borçlarını ödeyen Y.E.A., bir müddet sonra eve döndü. Damat adayı evde nişanlısını aynı şekilde baygın yattığını görünce, sağlık ekiplerine haber vererek, nişanlısının banyoda kayarak düştüğünü belirtti.

Ekipler kısa bir süre sonra olay yerine gelerek, vücudunun birçok yerinde darp izleri olan kadını, Çekirge Devlet Hastanesine kaldırdı. Hastaneye kaldırılan kadın yoğun bakımda tedavi altına alındı fakat yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Yaşanan olayla ilgili olarak Y.E.A'nın ifadesini alan emniyet ekipleri, şahsın boynunda bulunan tırnak izlerinden şüphelendi. Yapılan sorgu sonunda Y.E.A, olayı kendisinin gerçekleştirdiğini itiraf etti.

İfadesinde nişanlısıyla gelinlik almak için evde buluştuklarını, bu esnada aralarında önceden beri devam eden takı meselesi ve düğünden sonra başka şehirde yaşama konularında tartışma çıktığını, tartışma esnasında nişanlısını banyoda darbettiğini, baygınlık geçirmesi üzerine hem kendisinin sakinleşmesi hem de nişanlısının kendine gelmesi için evden ayrıldığını söylediği öğrenildi. 

Zanlı emniyette yapılan işlemler sonrası adliyeye sevk edildi, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından da tutuklandı.

Haber: Murat ASLAN