Bursa Osmangazi'ye bağlı Demirtaş Mahallesi'ndeki minibüs duraklarında yaşanan olayda, Özcan Işık, sabah seferinden sonra kullandığı 16 M 1927 plakalı minibüsü durağa park etti. Sefer saati gelince yeniden direksiyon başına geçen Işık, ön tarafta kutu içinde duran paraların eksik olduğunu gördü. Işık, başka bir minibüsten para çalındığını öğrenince aracının güvenlik kameralarını izledi.

Kamera görüntülerinde, kendisi minibüsten indikten sonra bir gencin arka koltukların arasından çıkıp paraları aldığını gördü. Vaziyeti şoför arkadaşlarına anlatıp, duraktaki diğer araçları kontrol etmeye başladı. Şüpheli, başka bir minibüsten para çalmaya çalıştığı sırada şoförler tarafından yakalandı.

Şüphelinin üzerinden yaklaşık bin lira çıktığını belirten Özcan Işık, "Sabah saatlerinde tur atarak servisimi tamamladım. Tekrar tura çıktığımda arabadaki hasılatın az olduğunu fark ettim. Tura devam ettim. Öğleden sonra aynı olay başka bir arabada gerçekleşti ve paraları alan kişi kardeşim tarafından yakalandı. Yakaladığımızda çocuğun üzerinden yüklü miktarda para çıktı. Paramızı aldıktan sonra şüpheliyi bıraktık. Hırsızlık anı araç kameraları tarafından da görüntülendi. Benim aracımdan tahmini olarak 200-300 lira aldı. Başka arabalardan da 500'er lira almış. Kendisi bizden özür diledi, paramızı geri aldık. O yüzden sesimizi çıkarmadık" ifadelerini kullandı.

Bursa'da Apartman Yangınında İtfaiye Yetişti Bursa'da Apartman Yangınında İtfaiye Yetişti