Yaralanan kadına olay yerinden geçmekte olan bir doktor ile çevredeki vatandaşlar müdahale ederken, kazayı haber alarak olay yerine gelen kadının kocası, ambulansın geciktiğini iddia ederek, tepki gösterdi.

İznik- Yenişehir yolunun Yenişehirkapı bölgesinde meydana gelen kazada, İznik yönüne ilerlemekte olan Hacer Durmaz'ın kullandığı elektrikli motosiklete karşı yönden gelmekte olan 41 yaşındaki Veli K. tarafından kullanılan kamyonet çarptı.

Soğuk Havada Deri Sağlığına Dikkat: Uzmanlar Bol Su İçmeyi Öneriyor Soğuk Havada Deri Sağlığına Dikkat: Uzmanlar Bol Su İçmeyi Öneriyor

Yaşanan kazada başından yaralanan kadına yoldan geçmekte olan bir doktor müdahale ederken, İznik Belediyesi Meclis üyesi MHP'li Müceher Egemen de yaralının başına tampon yaparak moral vermeye çalıştı.

Kaza haberini aldıktan bir süre sonra kaza yerine gelen yaralı kadının eşi Kadir Durmaz, yerde yatmakta olan eşinin başında "Ambulans nerede?" diye bağırarak tepki gösterdi. Acılı eş sağlık ekiplerinin 40 dakika sonra geldiğini iddia ederek ekiplere tepki gösterdi.

Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kazada yaralanan Durmaz'a 20 dakikada kaza yerine giden ambulanstaki sağlık ekibince müdahale edildiği belirtildi.

Sağlık ekiplerince Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hacer Durmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haber: Murat ASLAN