Bursa Basın: Bursa Haberleri ile Kentin Nabzını Tutuyor! Bursa Basın: Bursa Haberleri ile Kentin Nabzını Tutuyor!

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısına siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları katıldı.

Kooperatif başkanı Tandoğan Taner, genel kurulun yapılacağı salonuna girdiği esnada, kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Başkan Taner, gözüne almış olduğu yumruk darbesiyle yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren şahıs kaçtı. Olay sonrası ortamın gerilmesi üzerine salona çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştiren şahısla ilgili Polis ekipleri çalışma başlattı.

Olay sonrası genel kurulda, faaliyet ve denetim raporları ile mali tablo okunup ibra edildi. Son derece gergin bir ortamda gerçekleşen kongrede üyeler, kooperatifin geleceğinin görüşülmesi ile ilgili maddesinde kooperatifin tasnif edilmesini istedi. Salonda karşılıklı atışmaların yaşanması üzerine, tartışan üyeler polis tarafından salondan çıkardı.

Kongrede tek listeyle yapılan seçimde başkanlığa tekrar Tandoğan Taner seçildi. Gerçekleşen kurul sonrası açıklamalarda bulunan Taner, "Kuruldan önce çirkin bir saldırıya uğradım. Tanımadığım biri, gözüme yumruk atarak beni yaraladı. Bu saldırıyı kınıyorum. Hemen polise haber verdik. Kimliğini tespit edip, yasal işlem başlatacağım" ifadelerini kullandı.

Haber: Murat ASLAN