Bursa Mudanya’ya bağlı Halitpaşa Mahallesi Yumurtatepe Caddesi üzerinde bulunan bir sitede yaşanan olayla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre, 3 çocuk sahibi 49 yaşındaki Filiz K. ile 54 yaşındaki eşi Hamdi K.’nın büyük kızları birkaç yıl önce evden kaçtı. Kızları evden kaçtıktan sonra çiftin araları bozuldu. Kızıyla görüşmek isteyen Filiz K'ye eşi her defasında engel oldu. Çift yine bu konudan dolayı tartıştı ve kısa sürede aralarındaki tartışma kavgaya dönüştü ve Hamdi K. evdeki pompalı tüfekle karısını öldürdü.

Olay sonrası Filiz K. kanlar içinde yerde yatarken, koca Hamdi K. oğlu B.K'yi aradı ve "Gel anneni öldürdüm" dedi. B.K. babasının telefonu üzerine bir arkadaşıyla eve geldi. Katil zanlısı baba, oğluyla konuştuktan sonra, evin kapısını kilitleyerek, Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti ve “Karımı öldürdüm" diyerek teslim oldu.

Gazze'deki İsrail Saldırısında 107 Filistinli Öldü Gazze'deki İsrail Saldırısında 107 Filistinli Öldü

Katil zanlısı Hamdi K. ekipler tarafından gözaltına alınırken, zanlının vermiş olduğu anahtarı alan ekipler söz konusu adrese gitti ve Filiz K'yi yerde kanlar içinde yatarken buldu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede öldüğü belirlenen Filiz K'nin cansız bedeni savcının incelemesi sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Yaşanan olayla ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

Haber: Ömer KAYA