Olaydan sonra iyileşen genç kızın pencereden düşmediği, birisi tarafından itildiği ortaya çıktı.

Doğanbey Mahallesi'nde bulunan TOKİ evlerinde yaşanan olayda iddiaya göre, 22 yaşındaki Fatma K. ile erkek arkadaşı 30 yaşındaki İbrahim Y. arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Fatma K., tartışırken kaldığı binanın 4'üncü katından aşağıya atladı. Genç kızın erkek arkadaşı İbrahim Y'nin çevredeki bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerinde genç kızın başında ağladığı ve 'Sen ne yaptın, sakın ölme' dediği ortaya çıkmıştı.

Olayla ilgili görüntülerin ardından inceleme başlatıldı. Cinayet Büro amirliği ekipleri tarafından yapılan soruşturmalar sonrası şahıs gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu hakkında Cumhuriyet savcısı tarafından hazırlanan iddianamede hastanedeki tedavisinden sonra iyileşen Fatma K'nin verdiği ifadede dikkat çekici detaylar ortaya çıktı. Fatma K. verdiği ifadede, "Ben elimi pencerenin kenarına koydum. O esnada 2 el beni sert bir şekilde aşağı itti" dedi.

Yıldırım’ın Vitrini Yenileniyor Yıldırım’ın Vitrini Yenileniyor

Bu gelişme sonrası Savcı İbrahim Y hakkında 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' suçundan müebbet hapis talebiyle dava açtı. İbrahim Y.'nin önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Haber: Murat ASLAN