Bursa Osmangazi'ye bağlı Gülbahçe Mahallesi Gülbahçe parkında yaşanan olayda Samet Göre, kız arkadaşına laf attığını öne sürdüğü Ahmet C. ile sosyal medya üzerinden tartıştı. Yaşanan tartışma üzerine mahalle parkında bir araya gelen ikili arasında kavgaya dönüştü. Tartışan gençlerden Ahmet C., Samet Göre'yi kasığından bıçakladı ve kaçtı.

Almış olduğu darbeyle ağır yaralanan Samet Göre, çevre sakinlerinin ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emniyet ekipleri, olay sonrası kaçan şüpheli Ahmet C.'yi terkedilmiş bir binada suç aleti ile beraber yakaladı.

Ekiplerce gözaltına alınan Ahmet C., sağlık raporu alındığı sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarının 'Neden yaptın? Pişman mısın?' sorusuna verdiği cevapla şaşırttı. Zanlı "Anneme küfretti, bende bıçakladım. Pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Senin annene küfür etseler kameraya mı çekersin" ifadelerini kullandı.

5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı 5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı

Ahmet C. emniyette vermiş olduğu ifadesinde , daha önce sosyal medyadan tartıştıklarını, annesine küfür edildiğini, yaşanan tartışma sonrası parkta buluştuklarını belirterek, " Annem benim için çok değerli. Anneme küfür edince sinirlendim ve kasığından bıçakladım. Anneme küfür ettiği için bıçakladım, yine olsa yine yaparım. Pişman değilim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Diğer taraftan, hastaneye kaldırılan Samet Göre'nin çok kan kaybettiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Haber: Murat ASLAN