Yaklaşık 3 aydır Bursa'da Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Kolçak, "Ben yatakta değil, çalışarak ölmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz ocak ayında akciğer rahatsızlığından dolayı tedavi altına alınan 92 yaşındaki usta oyuncu, yaşadığı bu rahatsızlığı atlatmasına rağmen bu sefer de ağrılarının nüksetmesi nedeniyle Bursa Çekirge Devlet Hastanesinde tedavi altında tutuluyor.

Usta oyuncuya Bursa'da yaşayan sanatçı dostları refakat ediyor. Duayen oyuncu Kolçak, 20 senedir iş vermeyen yapımcılara sitem ederek, "Türkiye'deki büyük prodüksiyonlar ve yapımcıların kendisine 20 yıldır iş vermediğini, doğruları konuşan bir insan olduğu için kendisine iş verilmediğini belirtti. Kendisiyle 10 liraya anlaşanların , devlete 100 lira gösterdiğini, devlete büyük kazık attıklarını, 102 yıllık sinema tarihi olmasına rağmen, stüdyomuz ve platomuzun olmadığını vurguladı.

Erkin Koray Kimdir ve eserleri nelerdir? Erkin Koray Kimdir ve eserleri nelerdir?

Çekirge Devlet Hastanesi'nde 3 aydır tedavi gördüğünü belirten usta sanatçı, "buradan tamamen iyileşmeden çıkmaya niyetim yok. Rahatım yerinde, sancılarım var. Onlar da geçse bir de... Kendimi bilmeden 10 gün yemek yememişim" şeklinde konuştu.

Haber: Ömer KAYA