Yerel Seçimlerden kesin olmayan sonuçlara göre zaferle çıkan Alinur Aktaş Ulu Cami'de şükür ve sabah namazı kıldı. Namaz sonrası da vatandaşlara çorba ikram etti.

Başkan Yazıcı; Türkiye Yüzyılının Anahtarı Cumhur İttifakında Başkan Yazıcı; Türkiye Yüzyılının Anahtarı Cumhur İttifakında

Sonuçlar kesin olmamakla birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada "Allah'a hamdolsun, dün akşam itibariyle yerel seçimleri bitirdik. Bizi tekrar bu göreve layık gören Bursalı hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamayı şu şekilde sürdürdü, belediye başkanlığının bir hizmet kapısıdır. Kendilerinin de Bursa'yı daha ileriye taşımanın derdi ve hesabı içerisinde olacaklarını belirten Aktaş, "Arkadaşlarımız ve cemaatimizle birlikte şükür ve sabah namazını eda ettik, çorba ikramında bulunduk. Osmanlı Devleti'nin kurucularından olan Osman ve Orhan Gazi'yi makamlarında ziyaret edip dua edeceğiz, Bursa'mıza çok daha güzel işler yapmak istiyoruz. Burayı hizmetlerle bezemek istiyoruz, bu konuda niyetliyiz, kararlıyız. Bu güzelliklerin tümünde emeği geçen tüm kardeşlerimize, teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Nihayetinde Bursa kararını vermiştir, bize düşen de Bursa'yı ideal şekline büründürmek adına hizmet edip katkı koymaktır." dedi.

Kaynak: AA