Bursa'da Feridun Düzağaç, rüzgarı esti. Sanatçı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatırken, sahnede Aşık Mahzuni Şerif'i yadederek, "Kıvanç duyduğum albüm 'Mahzuni'ye Saygı' albümü oldu. Işığı bol olsun" diye konuştu.

4 yıllık bir aradan sonra müzikseverlerin karşısına '10'a Özel' albümüyle çıkan Feridun Düzağaç, dün gece Bursa'da sahne aldı. Kendine özgü yorumuyla yıllardır müzik camiasının sevilen isimlerinden olan Düzağaç, 'Söz Ver' isimli şarkıyla Bursalıları merhaba dedi. Yeni albümden şarkılarının yanı sıra klasikleşen şarkılarını da söyleyen Feridun Düzağaç, ayrıca Türk halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif'i de yad etti.

Feridun Düzağaç, Türk müziğinde yer edinmiş sanatçılara atfen yapılan saygı albümlerini çok önemsediklerini belirterek, "Davet geldiği takdirde her kimin albümüyse katılmaya çalışıyoruz. Benim yer almaktan kıvanç duyduğum albüm 'Mahzuni'ye Saygı' albümü oldu. Işığı bol olsun" dedi. Düzağaç, usta sanatçının 'Nem Kaldı' isimli eserini kendine özgü tarzıyla icra etti. Ayrıca Türk rock müziğinin efsanelerinden Erkin Koray'ın 'Arapsaçı' şarkısını da söyleyen Düzağaç, sahne performansında Barış Manço'yu anarak sevenlerinden büyük alkış aldı. Ünlü sanatçı konser performansıyla Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Erkin Koray Kimdir ve eserleri nelerdir? Erkin Koray Kimdir ve eserleri nelerdir?

Haber: Muhammed ASLAN