Olayla ilgili elde edilen bilgiye göre, evli ve 3 çocuk babası olan Osman D. nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı eşiyle tartışmaya başladı. İkili arasında yaşanan tartışma sonrası bulanıma giren şahıs Osman D. İnegöl Milli İrade Meydanı'ndaki bir binanın çatısına çıktı ve intihara kalkıştı. Bu esnada yaşanan olaya şahit olan bir trafik polisi olayı emniyete bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine olayın yaşandığı yere çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi gönderildi. Olay yerine gelen ekipler intihar etmeye kalkışan Osman D.'yi ikna etmeye çabaladı. Diğer taraftan bölgeye gelen Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin'te Osman D. ile konuşarak kendisini ikna etmeye çalıştı. Fakat Osman D. tüm çabalara rağmen bir türlü ikna olmadı. İntihara kalkışan şahıs yan tarafta bulunan Kızılay binasının çatısına çıkarak, ayaklarını aşağı sarkıttı. Tüm bunlar yaşanırken aşağıda olayı izleyenlerin yürekleri ağızlarına geldi.

Olay yerinde önlemler almaya çalışan İtfaiye ekipleri aşağıda hava yastığı açtı. Yaşanan İntihar girişimini çevrede bulunan vatandaşlar da adeta film izler gibi izlediler. Olay yerinde oluşan kalabalık sonunda polis ekipleri tarafından dağıtıldı. Çatıdaki Osman D.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan polisler şahsın kolundan tuttu ve yanlarına çekti.

Yaşanan hadise sonucu gözyaşlarına boğulan Osman D. olay yerinde bulunan ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine götürüldü ve tedavi altına alındı. Yaşanan intihar girişimiyle ilgili olarak soruşturma ise devam ediyor.

Bursa'da yoldan çıkan otobüsteki 2 yolcu yaralandı Bursa'da yoldan çıkan otobüsteki 2 yolcu yaralandı

bursada-esiyle-tartisan-koca-intihar-girisiminde-bulundu-1.jpgbursada-esiyle-tartisan-koca-intihar-girisiminde-bulundu-2.jpg

Haber: Murat ASLAN