Mudanya’ya bağlı Halitpaşa Mahallesi'nde yaşanan olayda, 32 yıllık evli Filiz K. ile kocası Hamdi K. Arasında evden kaçan kızlarından dolayı yaşanan tartışma kanlı bitti. Kızları birkaç yıl önce evden kaçan aile bundan dolayı sürekli tartışıyordu. Tekrar yaşanan tartışma sırasında Hamdi K. Evd bulunan pompalı tüfekle eşi Filiz K'yi öldürdü. Daha sonrada oğlunu arayarak "Gel anneni öldürdüm" dedi ve polise giderek teslim oldu.

Teslim olan zanlı emniyetteki işlemlerinden sonra adli makamlara sevk edildi. Hamdi K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Karısını öldüren 3 çocuk babası Hamdi K. verdiği ifadesinde, "Sürekli tartışıyorduk, aramızda sürekli bir gerginlik vardı. Olay sabahı yine tartışmaya başladık. Tartışmamızın birçok sebebi vardı. Kızımla görüşmek istemesi de buna dahil.” diyerek tartışma sırasında eşinin kendisine hakaret ettiğini, kendisinin de sinirlerine hakim olamayarak evdeki pompalı tüfekle eşini vurduğunu, tetiği çektikten sonra ne oldu hatırlamadığına dair ifadelerini kullandığı belirtildi.

5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı 5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı

Zanlı mahkeme tarafından tutuklanırken, ceza evine götürüldüğü esnada kendisini görüntüleyen gazetecilere de "Çok pişmanım" dedi.

Haber: Murat ASLAN