Bursa Nilüfer'e bağlı Küçüksanayi Mahallesi'nde yaşanan olayda, 13 yıllık evli olduğu eşinden boşanan Murat G. isimli şahıs, önce çocukluk arkadaşı Murat Altay'ı silahla kalçasından yaraladı, Murat G. ise olay yerinden kaçtı.

Emniyet ekipleri Murat G.'yi aradığı sırada Murat G. bu defa da boşanmasının nedeni olarak gördüğü ağabeyinin Küçüksanayi Mahallesi'ndeki iş yerine gelerek, ağabeyi ve yengesi içeride olduğu halde iş yerine kurşun yağdırdı. Bu esnada ayrıca başka bir iş yerine daha kurşun sıktı. Yaşanan hadiseden dolayı ağabeyi ve yengesi emniyete ihbarda bulundu.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri iş yerine ve iş yerinin önünde bulunan arabaya isabet eden 10 kurşun tespit etti. Olay yerinde yapılan inceleme sonucu çok sayıda boş kovanı da bulunurken, saldırının gerçekleştiği sırada iş yerinde bulunan kadın yaşananları anlattı.

Olaya şahit olan genç kadın kayınbiraderi Murat G.'nin bir kişiyi yaraladığı haberini alınca polise gitmeye karar verdiklerini çünkü şüphelinin kendilerini de tehdit ettiğini belirterek, eşinden boşanma sebebi olarak kendilerini gördüğünü, psikolojik sorunları olduğunu, kendilerini defalarca tehdit ettiğini söyledi.

Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

Gündüz çocukluk arkadaşını yaraladığını öğrendiklerinde, eşine polise gitmeleri gerektiğini söylediğini belirten genç kadın, " ben bunu dedikten birkaç dakika sonra geldi ve iş yerimize kurşun sıktı. Yere yattık ama yere doğru da ateş etti. Kimse yaralanmadı ama yaralanabilirdik. Bizden sonra bir iş yerini daha kurşunlamış. İnşallah en kısa sürede yakalanır" ifadelerini kullandı.

Emniyet ekipleri tarafından , şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Haber: Murat ASLAN