Osmangazi'de önce babasını sonra kendisini bıçakladı!

Bursa Osmangazi İlçesine bağlı Kayhan Mahallesi'nde meydana gelen olayla ilgili iddialara göre psikolojik sorunları olduğu belirtilen 28 yaşındaki Uğur Ş. evde oturdukları esnada babasıyla tartışmaya başladı.

Yaşanan tartışmanın sonunda Uğur Ş. ekmek bıçağıyla 68 yaşındaki babası Kamil Ş.'yi baldırından yaraladı. Bir iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, yaralı babanın evden dışarı çıktığı ve bu esnada eşinin çevreden yardım istediği görüldü. Yaşlı adamın kendisini önce pilav sattığı aracına attığı, fakat sonrasında aşırı kan kaybından bayılarak yola düştüğü görüldü.

Olayı gören mahalle sakinleri tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaşlı adama ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaşlı adam sonrasında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alındı. 

Emniyet ekipleri ise babasını bıçakladıktan sonra evin içerisinde kendisini de ayak bileğinden yaralayan Uğur Ş.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Burada yapılan müdahale sonrası şüphelinin emniyete götürülerek ifadesi alınacağı öğrenildi.

Seçilen Muhtar Mazbatasını Alacağı Gün Hayatını Kaybetti Seçilen Muhtar Mazbatasını Alacağı Gün Hayatını Kaybetti

Polis ekipleri olayla alakalı tahkikat başlattı.