Yaşanan kavgada 6 kişi yaralanırken, olaya müdahale eden emniyet ekipleri tarafından çok sayıda kişi gözaltına alındı. 

Bursa Nilüfer’de Yolçatı’da bulunan sebze halinde yaşanan olayla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre, çocuklarının boşanma kararı almaları üzerine Bestaş ve Şen aileleri, çocuklarını barıştırmak amacıyla sebze halinde bir araya gelen aileler bir süre sonra tartışmaya başladı.

Yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Gençlerinde tartışmaya girmesi üzerine kavgada sopa ve bıçaklar konuşmaya başladı. Yaşanan kavgayı görenler tarafından emniyet ekiplerine yapılan ihbar sonrası olay yerine polis ekipleri geldi. Gelen ekip kavgayı ayırmakta güçlük çekince takviye ekipler geldi. Polis tarafından güçlükle kavga ayırırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, 3'ü bıçakla 3'ü de darp sonucu yaralanan Yavuz Bestaş, Metin Bestaş, Göksel Bestaş, Selahattin Bestaş, Abdulsamet Bestaş ile Talat Şen isimli şahıslara yapılan ilk müdahale sonrası, yaralılar hastanelere kaldırdı.

Emniyet ekipleri iki tarafı da sakinleştirmek için yoğun çaba gösterdi. Kavgaya karıştığı tespit edilen 15 şüpheli gözaltına alınırken, olayda yaralananlardan birinin hayati tehlikesinin olduğu bilgisi verildi.

Diğer taraftan hastaneye akın eden yaralıların yakınları burada da tartışmaya başlaması üzerine emniyet ekipleri, yoğun güvenlik tedbiri aldı. 

Yaşanan kavgayla alakalı tahkikatın sürdüğü belirtildi. 

"İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı "İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı

Haber: Ömer KAYA