Mazlum-Der, İsrail Ticareti Protestosundaki Gözaltıları Kınıyor Mazlum-Der, İsrail Ticareti Protestosundaki Gözaltıları Kınıyor

Bursa Osmangazi’ye bağlı Altınova Mahallesi Taraklı Sokak'ta yaşanan olayda, boş bir arsadan silah sesi geldiğini duyan mahalle sakinleri vaziyeti polis ekiplerine ihbar etti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler vücuduna 2 kurşun isabet etmiş bir kadın cesedi buldu. Yaşamını kaybeden kadının 40 yaşındaki Nazan Kırkgöz'e olduğu belirlendi.

Yaşanan hadise sonrası katilin bulunması için çalışma başlatan emniyet ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek zanlının tespit etti. Katil zanlısının Y.M. isimli kişi olduğunu belirleyen ekipler şahsın evine baskın yaptı. Yapılan baskın sonucu evinde yakalanan Y.M.'nin cinayeti işlediği silahı bulamayan ekipler zanlının evinin bahçesinde dedektör ile arama yaptı ve bahçede silahı gömülü olarak buldu.

Emniyet ekiplerince gözaltına alınan Y.M. verdiği ifadesinde Kırkgöz ile aralarında alacak verecek meselesi olduğunu ve bu yüzden tartışma çıktığını, kadını da bundan dolayı vurduğunu belirttiği öğrenildi.

Zanlı hakkında emniyette yapılan işlemler sonrası, zanlı adli makamlara sevk edildi.

bursada-bos-bir-arazide-olu-halde-bulunan-kadinin-katili-yakalandi-1.jpg

Haber: Murat ASLAN