Bursa'da yaşanan kazada sürücüsünün aracın kontrolünü kaybetmesi sonucu otomobil, bir apartmanın bahçesine düştü. Ters dönen otomobilin altında kalan 2 kişi de itfaiye ekiplerince güçlükle çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Bursa Osmangazi’ye bağlı Kükürtlü Mahallesi Çekirge Caddesi'nde yaşanan olayda, Volkan Ünsal tarafından kullanılan 16 BGR 84 plakalı otomobil, görgü tanıklarının iddiasına göre, aşırı hızdan dolayı kontrolden çıkarak savrulması sonucu yolun alt tarafında kalan apartmanın bahçe duvarına çarptı. Daha sonra araç, taklalar atarak bahçeye düştü.

Bahçeye düşen otomobildeki 2 kişi araçta sıkışırken, aracı kullanan Volkan Ünsal kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Görgü tanıklarının yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri araçtaki İlhan Özargın ve Celal Acar'ı yarım saatlik bir çalışma sonrası sıkıştıkları yerden kurtardı.

Yaralılar sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası Bursa ve Çekirge devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaşanan kaza sonucu yaralanan şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili olarak polisin inceleme başlattığı öğrenildi.

Haber:Murat ASLAN