Bursa Yıldırım’ın Zümrütevler Mahallesi Kurtbasan Caddesi üzerinde yaşanan olayda, 22 yaşındaki S.Ö. ile yakın arkadaşı olan 22 yaşındaki S.A. arasında dün sabah yaşanan tartışma büyümeden sonlandı. Ancak ikili aralarında yaşanan sorunu konuşmak ve barışmak amacıyla akşam buluşmak üzere sözleşti. Konuştukları gibi akşam saatlerinde buluşan iki arkadaş, bir müddet sonra tekrar tartışmaya başladı. İkili arasında yaşanan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. S.Ö. üzerinde bulunan bıçakla S.A'yı ve yanında bulunan arkadaşı 26 yaşındaki R.K.'yi bıçakladı.

Mazlumder; Halkın Seçimine Saygı Duyulmalıdır Mazlumder; Halkın Seçimine Saygı Duyulmalıdır

Arkadaşlarını bıçaklayan S.Ö. sonrasında olay yerinden kaçtı. Olayı görenler tarafından yapılan ihbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleler sonrası S.A. ve R.K., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kavga sırasında kalbinden bıçak darbesi alan S.A., hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yaşanan kavga sonrası olay yerinden kaçan S.Ö., arkadaşı S.A.’nın yaşamını yitirdiğini öğrenmesi üzerine, Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu. Zanlı, emniyette yapılan işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Haber: Murat ASLAN