"İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı "İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı

Bursa- Ankara karayolu Mezitler bölgesinde 10 dakika arayla meydana gelen iki kaza sonucu uzun araç kuyruğu oluştu. Yaşanan ilk kazada Eskişehir'den İnegöl yönüne hareket halinde olan 40 yaşındaki Ali Reza Fazlollahi tarafından kullanılan 65 E 873 plakalı TIR, virajda kontrolden çıkarak yol dışına çıktı. Bu kazada yaralanan olmadı.

Diğer kaza ise ilk meydana gelen kazanın 50 metre gerisinde yaşandı. Bu kazada da Eskişehir'den İnegöl'e ilerlemekte olan 53 yaşındaki Abdusselam Abız'ın kullandığı 16 BN 078 plakalı TIR kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kaza sonucu askıda kalan TIR'dan sızan mazot, Bursa-Ankara Karayolu'na yayıldı. Bu ikinci kazada TIR sürücüsü Abız yaralanırken, sağlık ekiplerince İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşanan iki TIR kazası sonucu, Bursa-Ankara yolu çift yönlü olarak trafiğe kapandı ve kilometrelerce araç kuyruğu meydana geldi.

Haber: Ömer KAYA