Bursa'da 2 Eylül 2023 Cumartesi günü Elektrik kesintisi yaşanacak yerler? Bursa'da 2 Eylül 2023 Cumartesi günü Elektrik kesintisi yaşanacak yerler?

Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Gaziemir Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin önünde yaşanan olayla ilgili iddiaya göre, Ahmet T., Selçuk S., Can D. ve Mahmut B. adlı dört arkadaş alkolleri bittikten sonra yeniden alkol almak istedi. Ancak arkadaşlar arasında "Alkolleri sen al" tartışması çıktı, tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Ahmet T. bıçakla Selçuk S.'yi sol bacağından yaraladı.

3 arkadaş Ahmet T., Can D. ve Mahmut B. olay yerinden kamyonete binerek kaçmaya başladı. Kaçtıkları sırada direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç bir arsaya uçtu. Arabadan inen 3 arkadaş daha sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Olayın yaşandığı yere sonradan gelen yaralı şahsın eski eşi, "Bunu yapanları polise söylemesi gerekiyor" dediği görüldü. Vatandaşlar tarafından yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan karmaşada sol elinden de bıçak darbesi aldığı görülen Selçuk S., 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri tarafından olay yerinden kaçan 3 şahsı yakalama çalışmaları devam ediyor.